Numarul 1 in Oltenia in distributie HoReCa!


Slider 01 Slider 02 Slider 03 Slider 04 Slider 03 Slider 03 Slider 04 Slider 03

Portelanul

        Produsele din porţelan au cea mai ridicată rezistenţă mecanică dintre toate produsele ceramice. Acestea nu se deteriorează în maşina de spălat vase, nici în cuptorul cu microunde, chiar dacă sunt folosite timp îndelungat.

        Principalele caracteristici care conferă articolelor de porţelan un grad de utilizare îndelungat sunt determinate de tehnologia de fabricaţie şi de calitatea materiilor prime:


      Produsele din porţelan sunt sensibile la solicitări extreme: şocurile termice, şocuri mecanice. După scoaterea din cuptor, produsele din porţelan nu se pot pune sub jet de apă rece sau pe dispozitive confecţionate din materiale reci.

      Produsele decorate cu aur, platină sau argint nu se introduc în cuptoarele cu microunde. Pentru spălarea şi curăţirea produselor din porţelan se recomandă folosirea detergenţilor lichizi.

Noutati

Despre noi...

Compania noastra este condusa de personal specializat cu o experienta in domeniu de peste 30 ani, asigurand executarea comenzilor lansate de clienti din domeniu hotelier, restaurante, cantine (HORECA) si menaj caznic, cu orice forma de decor inclusiv cu personalizare.


facebook portfai youtube portfai